HomeGoudenticket actie

CHARLIE X Johnny Doodle

VIND JIJ NET ALS CHARLIE EEN GOUDEN TICKET?

Dat kan! Want Willy Wonka en Johnny Doodle slaan speciaal voor de musical de handen ineen en doen vanaf september samen 105 speciale gouden tickets in de Johnny Doodle repen Milk Salted Peanut & Caramel en Milk Fudge & Brownie. Vind jij een gouden ticket? Dan win jij net als Charlie een rondleiding in een echte chocoladefabriek of een van de andere chocolade & musicalprijzen!

De speciale Johnny Doodle gouden ticket-actierepen, waarin mogelijk een gouden ticket te vinden is, zijn vanaf 5 september verkrijgbaar bij de theaters waar Charlie and the Chocolate Factory van september t/m maart te zien zal zijn én vanaf 12 september bij de supermarkten Jumbo, Plus en Coop.

Daarnaast zullen deze actierepen te koop zijn bij de speciale Johnny x Charlie Foodtruck die door het land reist en bij diverse festivals, supermarkten & theaters te vinden zal zijn. Houd deze pagina in de gaten voor de agenda of schrijf je in om op de hoogte te worden gehouden!

PRIJZEN:

  • 5x Hoofdprijs: Rondleiding in Johnny Doodle Chocoladefabriek, inclusief Johnny Doodle chocoladepakket + 4 kaarten voor Charlie and the Chocolate Factory inclusief chocolade pauzebeleving.
  • 50x 2 vrijkaarten voor Charlie and the Chocolate Factory 
  • 50x Johnny Doodle chocoladepakket

Indien een van de gouden wikkels gevonden wordt voor 11 sept, kunnen kaartwinnaars ook kiezen voor kaarten voor de landelijke feestelijke première op 11 sept in DeLaMar in Amsterdam.